Adres: Unit 13,10 Straits Avenue, South Gransville, NSW 2144-AUSTRALIA
OIC/SMIIC 2:2019 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2020-003
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte belirtilmiştir.
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
16.11.2020
Revizyon Tarihi
27.10.2022
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
16.11.2025
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 Standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt Kategori | Dahil Olan Faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve Yem İşleme | C | Gıda Üretimi | CI | (Çabuk bozulabilir) hayvansal ürünlerin işlenmesi | Helal kesim (Kesime ve paketlemeyi de içermek üzere büyükbaş ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen çiğ et [mezbaha]) ve küçükbaş hayvanlardan elde edilen taze, soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş et |
CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi | • Tahıl ve Tahıl Ürünleri: o Hafif fırıncılık ürünleri o Unlu Mamuller o Makarna, Erişte vb. o Un • Kahve ve Kahve Ürünleri • Çay, Bitki Çayları ve bunların harmanları |
|||
Biyokimyasal | K | (Biyo)Kimyasallar | (Biyo)Kimyasalların Üretimi | • Gıda katkı maddelerinin üretimi • İşlem yardımcılarının üretimi • Vitamin üretimi • Mineral üretimi • Biyokültür üretimi • Aroma vericileri üretimi • Enzimlerin üretimi dahil olmak üzere biyokimyasallar |
Address: Unit 13,10 Straits Avenue, South Gransville, NSW 2144-AUSTRALIA
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the
attached scope.
Halal Accreditation Number
2020-003
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
16.11.2020
Revision Date
27.10.2022
Expiry Date
16.11.2025
This certificate is valid with the accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and feed Processing | C | Food Manufacturing | CI | Halal slaughtering & processing of perishable animal products | • Halal slaughtering (Raw meat from bovine and ovine [slaughterhouse]) including cutting and packaging and fresh, chilled, frozen, deep-frozen meat from bovine and ovine |
CIV | Processing of ambient stable products |
• Cereal Products: ○ Fine Bakery Products ○ Bakery Products ○ Pasta, Noodle etc. ○ Flour • Coffee and Coffee Products • Tea, Herbal Teas and Blends |
|||
Biochemical | K | (Bio) Chemicals | Production of biochemicals |
• Production of food additives • Production of processing aids • Vitamin production • Mineral production • Bio-culture production • Production of flavourings • Production of enzymes |